Back to search results

Oudeland
1320

Bij Oudeland in de Koog op Texel kookt chef Daan Kappert volgens het 80/20 'Dutch Cuisine' principe waarbij hij zich onder meer door het terroir van Texel laat inspireren. Hij geeft zijn ideeën vorm in een verrassingsmenu en een aantal bites zoals krokant gefrituurde schorseneren met maggimayonaise of een eitje van eigen kippen gevuld met flan van pompoen en crème fraîche, en afgewerkt met aardappelkaantjes, bieslook en kaviaar. Ook bijzonder smaakvol is consommé van lang gebraden Texelse uien met wortelen en ravioli gevuld met kaas.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-23:00
Vrijdag 15:00-23:00
Zaterdag 15:00-23:00
Zondag 15:00-23:00

van april tot en met oktober open woensdag

Team

Daan Kappert Chef, Eigenaar
Derk Stam Maître
Sebastiaan Kikkert Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

C'est la vie

13,520

TOV

13,520

Neder

1320